haar

Fileflirttips voor de vrouwelijke fileflirter

Kijk om je heen!

Duizenden leuke mannen staan 's morgens en 's middags verveeld in de file. Kijk eens in die auto naast je en flirt. Een spannender begin of eind van de dag is er niet!

Leef voor het moment.

Flirten in de file kan zo voorbij zijn. Leef voor het moment en geniet er van. Vergeet niet zijn kenteken op te schrijven!

Wees duidelijk.

Mannen zijn over het algemeen slecht in het oppikken van signalen. Weet wat je wilt als je flirt en zorg ervoor dat de signalen duidelijk zijn maar niet te overdreven. Overdrijven kan de ander weer afschrikken. Maak een duidelijk verschil tussen 'ik ben leuk' flirten en 'seksueel' flirten. Hiermee zorg je ervoor dat je geen verwachtingen schept bij de ander.

Uitstraling.

Je uitstraling is belangrijk. Als je je goed voelt, straal je dat ook uit naar anderen.

Opvallen.

Elke dag staan er duizenden mensen in de file. Zorg dat je je onderscheidt van de massa door op te vallen. Zorg dus dat je opvalt. Door op te vallen trek je de aandacht. Flirten wordt dan een stuk makkelijker.

Niet geïnteresseerd, wat nu?

Als je niet geïnteresseerd bent in een flirt, wees dan hoffelijk en wijs de ander niet bot af. Als je zelf flirt is het ook niet leuk om bot afgewezen te worden. Op deze manier blijft flirten spannend en leuk voor iedereen. Wens de ander bijvoorbeeld succes met het vinden van een andere flirter!

Wees interessant door geïnteresseerd te zijn.

Door interesse te tonen in de ander wordt je zelf voor de andere partij een stuk interessanter. De meeste mensen praten het liefst over zichzelf. Hierdoor verliest de andere partij al snel de interesse. Wees oprecht geïnteresseerd… en je zult merken dat het werkt!
Vraag naar zijn werk en hobby's. in de fileflirt messages.
Niet iedereen heeft een baan die hij leuk vindt. Door te vragen naar zijn werk en hobby's kan je er makkelijk achter komen wat iemand uit het leven wil halen. Mannen praten liever over materiele zaken dan emotionele. Vraag niet naar zijn werk met de insteek om te kijken of hij genoeg geld verdient. Dan val je al snel door de mand!

Zet de eerste stap.

Mannen hebben vaak moeite om de eerste stap te zetten. Door als vrouw de eerste stap te zetten weet je meteen hoe het voelt om dat te doen als man. 95% van de mannen geeft er de voorkeur aan om benaderd te worden door een vrouw, omdat ze het moeilijk vinden om een vrouw te benaderen. Plaats dus nu je berichtje op de site!

Wees jezelf.

Het heeft geen zin om een rol aan te nemen die je later niet kunt waarmaken. Wees dus ten alle tijden jezelf. Wees trots op wie je bent en als je dat niet bent, is het wellicht verstandig om er vanaf nu aan te gaan werken.

Login met je kenteken

Flirttips

 

Fileflirt Hotspots

Geen file informatie beschikbaar