Hem

Fileflirttips voor de mannelijke fileflirter

Kijk om je heen!
Duizenden leuke vrouwen staan 's morgens en 's middags verveeld in de file. Kijk eens in die auto naast je en flirt. Een spannender begin of eind van de dag is er niet!

Wees spontaan.
In de file kan een flirt zo voorbij zijn. Dit is je kans. Wees spontaan en geniet ervan. Over een paar tellen kan het over zijn. Vergeet niet haar nummerbord op te schrijven en berichtje te posten!
Weet wat je wilt en wees redelijk in wat je kunt krijgen.
Veel mannen denken snel aan sex. Dat is een foute basis om te flirten. Als je je perspectieven een stuk breder stelt gaat er een wereld voor je open en zijn je kansen op een leuke ontmoeting een stuk groter! Hou je opties dus open!

Wees fris.
Een fris uiterlijk is een stuk aantrekkelijker dan een ongeschoren, ongewassen en een naar zweet stinkend lichaam. Zorg ervoor dat je een fris uiterlijk hebt en je haar goed zit, wil je kans maken bij je droomvrouw! Het betekent niet dat je hoeft te baden in aftershaves maar zorg ervoor dat de basis fris en schoon is!

Uniek.
Er is geen een vrouw die zich second best wil voelen. Ga dus gericht te werk en geef haar het gevoel uniek te zijn.

Interesse.
Wees geintereseerd in haar en niet in een date. Als je interesse in haar toont, volgt die date waarschijnlijk vanzelf.

Complimenten.
Elke vrouw houdt van complimenten. Maar wees eerlijk en zuinig in het geven van complimenten. Bij teveel complimenten verlies je je geloofwaardigheid. Vrouwen hebben een 6e zintuig voor nepcomplimenten. Begin daar dus nooit aan.

Zelfrespect.
Vrouwen houden niet van opdringerige mannen. Hou de eer aan je zelf en dring je niet op. je zult merken dat als je een beetje afstand houdt, je meer kans op succes hebt!

Wees jezelf.
Vrouwen houden van eerlijkheid en oprechtheid. Het heeft geen zin om een rol aan te nemen die je later niet kunt waarmaken. Wees dus ten alle tijden je zelf. Wees trots op wie je bent en als je dat niet bent, is het wellicht verstandig om er vanaf nu aan te gaan werken.

De glimlach!
Lachen is ontwapend, gezond en lekker. We hebben het dus niet over een zuinig lachje die je naar je baas uit als je een rapport indient, maar over een stralende glimlach van jewelste! Glimlachen is de basis van Flirten. Een glimlach is aantrekkelijk en werkt aanstekelijk!

Login met je kenteken

Flirttips

 

Fileflirt Hotspots

Geen file informatie beschikbaar