Over Fileflirt

Files zijn een toenemende ergernis onder automobilisten. Achter aansluiten in een lange rij auto’s waar totaal geen beweging in zit is geen pretje. Eén voordeel, je hebt even de tijd voor jezelf. Je zou een taalcursus op cd kunnen volgen (saai), kunnen nadenken over je pensioen (gaap) óf je gaat fileflirten!

Flirten is een luchtige en speelse manier van verleiden. Het is je vast wel eens overkomen. Je maakt oogcontact, je blik blijft net iets te lang hangen en je voelt je hart een sprongetje maken. Flirten is spannend en kan overal, dus ook in de file.

Stel je voor, je staat op de A2 ter hoogte van Everdingen in de file en ziet opeens de man of vrouw van je dromen naast je staan. Jullie blikken kruisen elkaar en dan is er die vonk. Nog voor je iets kan doen gaat het verkeer weer rijden en het enige wat je nog ziet is de auto waarin hij of zij rijdt verdwijnen in de drukte.

Fileflirt.nl biedt je de mogelijkheid om een boodschap achter te laten voor hem of haar. Het enige wat je hoeft te doen is het kentekennummer te noteren en op kantoor of thuis een berichtje te plaatsen op www.fileflirt.nl. Je kan dan meteen kijken of deze persoon ook met jou contact heeft gezocht. Alleen je nummerbord geef je op, je telefoonnummer en e-mailadres blijven privé.

Fileflirt.nl is geen datingbureau, we bemiddelen niet tussen fileflirters. Ook zullen we je niet vragen om een sticker op je auto te plakken of met bordjes te gaan zwaaien. Wel vinden we het enorm leuk als mensen met elkaar in contact komen via onze website.

Doorbreek de sleur, voeg wat spanning toe en ga fileflirten!

Hoe het werkt:

Een bericht plaatsen is eenvoudig. Surf naar www.fileflirt.nl, geef de kentekennummers van jou en je fileflirt op en laat een pakkende boodschap voor hem of haar achter. Bijvoorbeeld:

Aan: zj-32-kb
jij - blond haar, mooi, trui - stond naast me in de file ter hoogte van Everdingen. ik - zwart leren jack, opvallende bril - zag jou en zag daarna niets meer. je reed weg in je rode auto en zag dat ik naar je keek. je zwaaide diverse keren voordat je toeterend wegreed. kom je nog eens op de A2? dan kunnen we eens kennis maken. Marco
Afzender: xj-12-gv

Let op: Fileflirt.nl behoud zich het recht om niet fileflirt gerelateerde berichten te verwijderen.

Kijken of anderen berichten voor je achter hebben gelaten kan ook, je hoeft dan alleen je eigen kentekennummer op te geven.

Nog eenvoudiger is onze mobiele website, www.fileflirt.mobi. Maak gebruik van je iPhone, BlackBerry of ieder ander toestel met een internetverbinding en plaats direct een boodschap vanaf je telefoon!

Login met je kenteken

Flirttips

 

Fileflirt Hotspots

Geen file informatie beschikbaar